С навлизането в новия политически сезон сглобката или трябва да се

...
С навлизането в новия политически сезон сглобката или трябва да се
Коментари Харесай

Журналист: Сглобката или ще се втвърди, или ще се разпадне

С навлизането в новия политически сезон сглобката или би трябвало да се втвърди, или да се разпадне. Тази тези разви в изявление за БНР журналистът Веселин Стойнев.

Досега беше преференциално, само че по този начин не може да се ръководи, защото скандалите отнасят лицето на това ръководство – Политическа партия, добави журналистът. По думите му до момента сме били очевидци на " насипен етап на назначения " във втория ешелон.

" Скандалите не просто ще заринат ръководството, само че и ще блокират. Предстоят доста по-сериозни кадрови назначения. "

Управлението се нуждае от триумфи, каквито досега не виждаме, акцентира Стойнев.

" Трудна е самата сглобка или некоалиция. Едно ръководство от много несъвместими и противоположни политически обединения. В момента сме очевидци на  приключването на първа фаза в това партньорство . "

Веселин Стойнев обърна внимание върху " много огромния законодателен брак " и предизвести за опцията това ръководство да се окаже " нефелно ". По мотив дребния брой нови закони и доминиращ брой ремонти в законодателството той посочи, че " и от тези дребни ремонти бракът е прекомерно огромен " и се одобряват " закони на коляно ".

Президентът Радев е опция за последващо ръководство , уточни Веселин Стойнев. Според него въздействието на президента " набъбва " през миналите две години на политическа неустойчивост.

Двете формации  се събраха с концепцията Радев да не ръководи безотговорно  през служебни държавни управления, само че това, че Радев няма служебни държавни управления, " не е цялостното му премахване от власт ", счита журналистът. По думите му това може да бъде  мотив за укрепване на сглобката .

Винаги има вариант  Борисов да остави вратата открехната  и да се обърне към алтернативата - Радев и " Възраждане ", като жертва ПП-ДБ, само че за момента не е подготвен за подобен гибелен за него вид, разяснява Веселин Стойнев в предаването " 12+4 ".

Първият препъникамък или лакмус дали тази сглобка ще продължи  и ще се случи обединен фронт на ръководството против президента е въпросът за службите, означи Стойнев.

Управлението би трябвало да спре да работи пожарникарски , тъй като това е игра с нулев резултат и за ПП-ДБ, и за ГЕРБ, сподели в умозаключение той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР